Woonthema: kunstwerk

De geheime kamer


Hoe modischer het interieur wordt, hoe vaker we het huis moeten veranderen. Als tegenreactie gaan we op zoek naar een duurzaam alternatief. Een interieur dat tijdloos is en, met de jaren, voller wordt. Het interieur wordt als een kunstwerk samengesteld en bestaat uit een mooie verzameling van waardevolle objecten in een klassieke sfeer.

 


De basiskleuren van dit interieur zijn niet voor de handliggend. Paars is een warme, nieuwe kleur. En ook blauwtinten, van delftsblauw tot indigo, verrassen de weinige gasten die dit vertrek mogen betreden. Want door de kostbare aankleding en de emotionele waarde van dit interieur laat je niet jan en alleman toe. Dit intieme privé vertrek of ‘de geheime kamer’ maakt een come back in onze architectuur!

 

Kijk voor meer informatie op: www.perscentrumwonen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: