Woonmode 2008

MAAK VAN JE HUIS EEN HOTSPOT!


avontuurlijke kant van jouw persoonlijkheid de toon zet voor een nieuw interieur. Dan is het een koud kunstje om van je huis een echte hotspot te maken!

 

Voor mensen die houden van een uitgesproken inrichting die iedereen die binnenkomt verbaasd, is er het CATWALK interieur. In deze ‘high fashion’ woonsfeer zien we deze zomer een krachtig kleurenspel van zwart, wit en knalrood. Alles in dit huis is zorgvuldig op elkaar afgestemd met meubels en accessoires die het liefst door grote modeontwerpers zijn gemaakt; van Versace tot Kenzo en van Missoni tot Armani. De aandacht voor modische details als leren
applicaties, leren riemen, vlechtwerk, gespen en handige pockets worden zonder pardon vertaald naar daybeds, poefs en kussens. Prachtige soepele stoffen met hippe dessins zoals de polkadot (stippen motief) of glitterfranjes geven de kamer een ‘celebrity look’ die wordt versterkt door de verzameling van bijzondere objecten die worden geshowd in een hippe open kast. Denk aan vazen uit de Showtime collectie van Jaime Hayon, de cocktailglazen van Konstantin Grcic en Killer Heels van Dior.


Kijk voor meer informatie op: www.perscentrumwonen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: