Woonkamer een persoonlijke tint geven

Hoe doe je dat?

Jezelf thuis voelen in jouw eigen huis is zeer belangrijk. Aangezien de woonkamer waarschijnlijk de kamer is waar je het meeste van jouw vrije tijd doorbrengt, is het belangrijk dat jouw woonkamer aangenaam ingericht is; en dus ook dat het positieve energie uitstraalt. Door karakter toe te voegen met behulp van persoonlijke details kan jouw huiskamer een zeer aangename kamer worden. Hieronder vind je een paar tips om je hiermee te helpen.

Laat jouw stijl zien
Karakter geven aan jouw woonkamer kan je doen door bepaalde elementen te kiezen dat jouw persoonlijke stijl uitdrukken. Ga op zoek naar stukken kunst die bij jouw stijl passen, zoals bijvoorbeeld een poster/schilderij of een beeldje. Zoek een geschikte plaats ervoor: deze elementen moeten geen aandachtspunten zijn, maar een soort achtergrondverhaal om jezelf "voor te stellen" en om subtiel karakter toe te voegen. Rondkijken voor karakter gevende voorwerpen op rommelmarkten of tweedehands winkels kan ook voor heel wat inspiratie zorgen. Een vriend of vriendin met een artistiek gevoel kan zeer handig zijn: een extra mening kan zeker geen kwaad!

Foto's geven karakter
Foto's brengen met zich mee een zeer individuele tint. Er zijn veel verschillende manieren om jouw foto's op te hangen om jouw huiskamer meer karakter te geven. Je kan ze in een lijstje bij elkaar zetten of op een creatieve manier aan de deur of muur ophangen, maar je kan ze natuurlijk ook uitvergroten en de foto op plexiglas of hout laten plaatsen. Zo geef je jouw beste foto's en herinneringen een aanzienlijke plaats.

Maak gebruik van accessoires
Door creatief gebruik te maken van accessoires kan je jouw woonkamer een zeer unieke "vibe" geven. Kies voor elementen die bij jou en jouw hobby's passen. Heb je een passie voor auto's en alles wat ermee te maken heeft? Voeg dan een paar posters met auto's en wat maquettes van verschillende modellen auto's toe. Hou je van skateboarding en/of longboarding? Plaats een paar decks in jouw woonkamer. Door accessoires toe te voegen dat met jouw persoonlijkheid te maken hebben kan je jouw woonkamer enorm veel karakter geven.

Geërfde items als decoratie
Kijk goed na als je nog wat oude spullen van jouw familie ergens rond hebt liggen. Deze voorwerpen ,vaak vol heimwee, kunnen een zeer intieme en unieke look geven. Je kan alles als decoratie gebruiken, jouw creativiteit is de limiet! Van een oude collectiewapen tot oude foto's, alles is bruikbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: