WHITE II WHITE lifestyleproducten

wit en natuurtinten

Wit is een bron van inspiratie. Wit is warm en koel tegelijk. Wit is zuiver en fris. Wit is tijdloos. Wit biedt rust. Wit is de ideale kleur voor het interieur. Daarom biedt het nieuwe lifestylemerk WHITE II WHITE voornamelijk producten in wit en natuurtinten voor woning en tuin. Om het assortiment compleet te maken zijn voor bepaalde producten trendkleuren beschikbaar, zodat hiermee de juiste accenten aangebracht kunnen worden.Not just another lifestylebrand
WHITE II WHITE is anders dan de meeste bestaande lifestylemerken. Het is een merk wat niet denkt vanuit producten. WHITE II WHITE richt een huis in vanuit een sfeer, vanuit een kleur; de kleur wit. Wit is een belangrijke kleur in het interieur en dat weten designers ook. Ga je op zoek naar mooie dingen in het wit, dan kom je al snel bij dure designerlabels terecht die voor veel mensen niet betaalbaar zijn. Niet bij WHITE II WHITE, hier vind je mooie betaalbare designproducten.

Rust en symmetrie
Het leven is vandaag de dag hectisch, mensen vliegen, rennen, vallen, staan weer op en komen gehaast thuis. Dat huis moet dan rust geven. En hoe bereik je rust in huis? Juist! Door het gebruik van veel wit en natuurtinten en door het aanbrengen van symmetrie. En dat is de drijfveer van WHITE II WHITE. Dat zie je terug in de naam en het logo! Het merk biedt kwaliteitsproducten voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer & sanitair, eetkamer & keuken en tuin, zoals lampen, tafels, stoelen, vazen, woontextiel en kaarsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: