WallArt wandbekleding

3D-design op de muur

WallArt speelt in op de nieuwste trend in wooninrichting met deze 3D panelen voor aan de muur. Dat de panelen ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar zijn maakt ze helemaal van deze tijd. Er zijn talloze motieven verkrijgbaar, allen overschilderbaar en eenvoudig aan te brengen op elke wand.3D-design De wandpanelen van WallArt brengen elk interieur tot leven, van woonkamers tot kantoren en winkels of als achtergrond voor fotoshoots. Het driedimensionale patroon geeft licht- en schaduweffecten en maakt van elke saaie muur een lust voor het oog. Er zijn maar liefst 12 verschillende modellen (bijvoorbeeld bricks, craters en cubes). Elk paneel is 50×50 cm, 12 stuks per verpakking. Na het aanbrengen van de panelen op de wand, kan men ze in alle gewenste kleuren schilderen. Dit creëert een heel bijzondere en originele muur.

100% eco
Niet minder bijzonder is het feit dat de panelen gemaakt zijn van suikerrietpulp, het restmateriaal dat overblijft na de oogst van suikerriet. Een uiterst duurzame en hernieuwbare grondstof dus. Let op: de panelen bestaan niet alleen uit 100% gerecycled materiaal maar zijn daarnaast ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar. Dubbel duurzaam dus.

WallArt
Reliëf is in, vlak is uit. De combinatie van design, duurzaamheid en betaalbaarheid maken van WallArt een trendsetter op de markt. Bovendien is het product eenvoudig zelf te installeren, er is geen aannemer of architect voor nodig. En, anders dan bij behang, kan men eindeloos variëren qua kleur omdat de panelen keer op keer overschilderbaar zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: