Villeroy & Boch woondecoraties

Schitterende collectie vazen

Villeroy & Boch heeft een lange geschiedenis met glaswerk. Al in 1843 werden de eerste producten van glas gemaakt, producten die vooral bekend zijn om hun kwaliteit en stijlvolle design. In 2012 heeft Villeroy & Boch het glasportfolio uitgebreid met een schitterende collectie vazen. In het ontwerp van de vazen zijn de klassieke vormen gecombineerd met moderne kleuren. Hierdoor passen de vazen in veel verschillende interieurstijlen.

Traditie en ervaring
Elke vaas uit de collectie is gemaakt via een traditioneel productieproces wat alleen glasblazers met jarenlange ervaring beheersen. De vazen worden gemaakt van vier lagen met de mond geblazen gekleurd glas. Dit zorgt voor een intense glans, die jaren houdt.

Briljante kleuren
De vazencollectie bestaat uit vier modellen: Numa, Nek, Tiko, Kima. Deze modellen zijn verkrijgbaar in drie maten en zeven kleuren, te weten Pure Stone (grijs), Midnight Sky (donkerblauw), Arctic Breeze (wit), Caribbean Sea (turquoise), Sweet Caramel (bruin), Soft Raspberry (roze) en Fresh Lemon (geel). In het kleurenconcept zijn zowel matte als helder glanzende kleuren opgenomen, die onderling perfect combineren.

Klassieke vormen
De vier modellen zijn gebaseerd op klassieke vormen. Het model Numa is een stoere vaas die licht taps toe loopt. De Numa is verkrijgbaar in twee maten (20 cm en 34 cm) en in alle kleuren. De naam Nek zegt al dat deze vaas vooral gekenmerkt wordt door de lange smalle hals. Nek is de perfecte vaas om één enkele bloem in te schikken. Deze vaas is verkrijgbaar in drie maten (32 cm, 46 cm en 70 cm) en in alle kleuren met uitzondering van Fresh Lemon. Tiko is een meer klassiek bolvormig model, met een bolle buik en een smalle hals. Dit model is verkrijgbaar in 35 cm en 55 cm. Het model Kima is ook bolvormig, maar heeft een veel ranker silhouette dan de Tiko en is verkrijgbaar in de maten 30 cm en 40 cm. De Tiko en Kima zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Pure Stone, Artic Breeze, Caribbean Sea en Midnight Sky.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: