Villeroy & Boch huisparfums

Prikkel al uw zintuigen!

Altijd een frisse geur in huis, wie wil dat nu niet? Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Villeroy & Boch introduceert dan ook drie verschillende huisparfums, elk uitgevoerd in een eigen design, passend bij ieder interieur.

Om niet alleen de geurzintuigen te prikkelen, bieden de huisparfums van Villeroy & Boch een mix van een heerlijke geur en een uniek design. Er zijn twee varianten: een huisparfum als spray, waarbij de spray in een keramieke houder zit, en een parfum die verspreid wordt via houten stokjes, in een glazen houder omhuld met keramiek.

De geuren zijn er in drie varianten, samengesteld in Frankrijk uit perfect op elkaar afgestemde ingrediënten. Zo laat 'Matin au jardin' een frisse lentewind door uw huis waaien en is 'Urban Oasis' iets pittiger met een mix van citrus, peper, lavendel en patchouli. Met '1001 Epices' waant u zich in het Midden-Oosten, met ingrediënten als peper, nootmuskaat, kaneel en witte bloesem.

De producten zijn navulbaar en worden verkocht in unieke cadeauverpakkingen. Een cadeautje voor uzelf of een ander! Test de geuren bij een House of Villeroy & Boch bij u in de buurt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: