CableCup

Slim plafondkapje

Het effect van een mooie design lamp zit in de details. Daarom introduceert Snoerboer.nl de Zweedse design-innovatie CableCup op de Nederlandse markt. De CableCup is een slim en gemakkelijk te plaatsen plafondkapje dat vloeiend in het plafond lijkt over te lopen en geen storende openingen laat zien. ´Moeiteloos´ is het woord dat op CableCup van toepassing is. Niet alleen qua design en pasvorm, maar ook als het gaat om het monteren, dat heel eenvoudig is.De CableCup is vanaf nu in heel Nederland verkrijgbaar bij de betere lifestyle-, woon- en elektronicawinkels en lichtspeciaalzaken. 

Allemansvriend
CableCup is geschikt voor alle soorten plafonds, van hellend tot vlak, en voor alle lampen die met een snoer aan een haak in het plafond hangen. CableCup is gemaakt van een zacht plastic materiaal, het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het dus naadloos aansluit op ieder plafond. Maar ook bij het monteren zorgt het zachte materiaal voor extra gemak.

Prijzenkast
De drie recent gewonnen prijzen bevestigen het innovatieve karakter en unieke ontwerp van CableCup.
-Red Dot Design Award - ´Buitengewoon design in combinatie met een ingenieuze producteigenschap.´
-Swedish Design Award 2010
-Artikel van het Jaar DesignTorget – ´Een vernuftig en goed doordacht product, uitgekiend ontwerp'
-Nominatie 'Slimste Ding' door de Zweedse distributeur SmartaSaker.se (Zweeds voor 'Slimme Dingen').

Snoerboer & CableCup
"Wij zijn zeer verheugd over onze samenwerking met Snoerboer. Met hun combinatie van designexpertise en bedrijfsprestaties enerzijds en hun ervaring en kennis van de Nederlandse markt anderzijds, hebben we goede hoop dat de CableCup in Nederland net zo populair wordt als in Scandinavië", aldus Jonas Algotsson, CEO van het bedrijf.

Over CableCup
CableCup AB is opgericht in 2009 met als missie om innovatieve designproducten op het gebied van verlichtingsaccessoires te produceren en op de markt te brengen. Het bedrijf is gevestigd in Zweden en heeft distributeurs in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en sinds 2011 in Nederland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist