Trend simplify

in alle eenvoud

Minder is meer, maar dat wil niet zeggen dat een modern minimalistisch interieur niet warm en uitnodigend kan zijn. Omhels de winter met dit perfecte samenspel tussen comfort, design en mooie, duurzame materialen in de woonmodetrend Simplify van het Perscentrum Wonen.

De magie van helder winters licht, dat ijl door de ramen valt en grijs, groen en blauw tot leven brengt, past uitstekend bij de stijl van Dom van der Laan. Deze Nederlandse Benedictijner monnik en architect haalde de inspiratie voor zijn ontwerpen vooral uit zijn kloosterleven. Ambacht en vakmanschap staan daarbij centraal, maar de nadruk ligt toch op léven, getuige het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen, gecombineerd met wol en groen. Het levert prettige interieurs op die rust uitstralen en tegelijk het gevoel geven echt thuis te komen. Een bad om in op te warmen, een bed om in weg te kruipen, objecten die een glimlach opwekken - er is geen sprake van donkere maanden, waar zo met licht en liefde voor design wordt gespeeld.

GOUD EN HOUT
Centraal in de stijl Simplify staat het gebruik van natuurlijke materialen zoals hard donker hout, transparant glas en gladde steen, in combinatie met aaibaar mohair, linnen en levend groen in de vorm van waterplanten. Warmte wordt weerspiegeld in het goud van schalen en lampen, koelte ontstaat door de neutrale basiskleuren van de vertrekken, in warm beige en zacht grijs, aangevuld met nuances van lei blauw en poederig zeegroen. Deze sfeer van echtheid en oprechtheid sluit naadloos aan bij deze tijd waarin identiteit en authenticiteit steeds meer waarde krijgen. Niet meer alles van één ontwerper, maar combineren wat je hart heeft gestolen en niet meer achter alle trends aanhollen, maar je smaak verdiepen, tot het is teruggebracht tot persoonlijke essentie.

STIJLVOLLE HUMOR
Dom van der Laans grote kracht van eenvoud is met bovenstaande materialen goed te vertalen naar de eerder genoemde zuivere essentie zonder dat het spartaans wordt. De sfeer Simplify is sober, maar nooit streng en intelligent gestileerd, maar altijd met humor. Een huis is tenslotte geen toonzaal, maar een plek om te lachen, te werken en te ontspannen. Kies daarom voor originele meubelontwerpen in combinatie met prikkelende decoratieve objecten, en speel met groen. Door van waterplanten kamerplanten te maken, wordt niet alleen vrolijke verwarring gecreëerd, maar ook een helder rustpunt in glas, die doet denken aan sneeuw, ijs en hoge heldere luchten, die winter in Holland zo adembenemend maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: