TREND ARTISTIC

Antidepressiva voor je huis

De veranderingen in het economische klimaat zorgen ervoor dat we op een andere manier kijken naar hoe we wonen. Verhuizen stellen we maar even uit, we gaan liever verbouwen. Het veranderen van ons interieur pakken we ook op een andere manier aan. We zetten niet zomaar meer alles op straat (of op marktplaats). Een volledig nieuwe inrichting is zelfs niet meer ‘en vogue'. Dat wordt gezien als verspilling, als niet origineel en zeker niet passend in onze eco bewuste levensstijl. Het getuigt ook niet van goede smaak om alles wat je eerst mooi vond nu als lelijk of niet bruikbaar te bestempelen. Kortom het huidige klimaat is een belangrijke katalysator voor duurzaamheid, innovatie en creativiteit. De interieurs van nu zijn ontdaan van opsmuk, bruisen van de ‘groene energie' en blinken uit in originaliteit en functionaliteit. In de vier Woonmodetrends Artistic, Energy, Metropolitan en Simplify laat het Perscentrum Wonen zien hoe je stijlvol en met ingetogen optimisme kunt wonen en leven! 

 

TREND ARTISTIC: Antidepressiva voor je huis
Er zit maar één ding op als het wat minder gaat, en dat is je huis zo gezellig mogelijk maken. Je interieur moet werken als een oppepper; je komt er tot rust na een dag hard werken, studeren of solliciteren. De Woonmodetrend ARTISTIC van het Perscentrum Wonen is deze winter de antidepressiva voor je huis. Dit klinkt lekker Amerikaans, en dat is het ook! De nieuwe koers van president Barack Obama en hippe Amerikaanse designers zoals Marc Jacobs (fashion) en Jonathan Adler (interiors) spreekt wereldwijd tot de verbeelding. Je schouders er onder zetten, de mouwen opstropen en zelf initiatief nemen zijn ‘essentials' voor een happy lifestyle. Ze gaan ook op voor het creëren van je persoonlijke woonsfeer. De ingrediënten om blij te worden van je interieur zijn: vrolijke kleuren, stoere materialen, comfortabele meubelen, vintage accessoires, zelfgemaakte kunst en cool design!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: