Tembolat Gugkaev stopcontacten

Leuk element in iedere kamer

Over het algemeen is een stopcontact gewoon een saai iets. Met een beetje geluk heb je een leuk retro stopcontact of juist een mooi strak design. Russische ontwerper Tembolat Gugkaev bedacht hier iets leuks op. Hij ontwerpt bijzondere unieke stopcontacten.

Tembolat Gugkaev
De stopcontacten van Tembolat Gugkaev kunnen een leuk element vormen in de kinderkamer of woonkamer. Valkuil is wel dat je moet uitkijken dat de stopcontacten niet te aantrekkelijk worden voor de kids. Een stopcontact is en blijft iets waar kleine kinderen voor uit de buurt moeten blijven. Deze stopcontacten dienen dan ook niet voor bescherming tegen kinderen maar het is een leuke toevoeging. De stopcontacten zijn (nog) niet in Nederland te verkrijgen maar misschien een leuke inspiratie voor de die-hard do it-selfers onder ons.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: