Team 7 natuurhouten wandbekleding

Waldkante

Met Waldkante introduceert TEAM 7 zijn duurzame design als een natuurhouten wandbekleding, een perfecte aanvulling op de bekroonde interieuroplossingen van deze unieke meubelfabrikant.

Natuur aan de wand
Het Waldkante wandbekledingspaneel is een natuurhouten paneel, gemaakt van stroken resthout uit de buitenkant van de stam. De stroken worden met de hand samengevoegd om een aantrekkelijk esthetisch effect te bekomen. Met zijn natuurlijke kleurvariaties en lineair gestructureerde patroon heeft het Waldkante paneel de wilde charme van een stapelmuur of een leisteenformatie. De ongepolijste harmonie van de natuur verschijnt in je interieur.

Eenvoudige montage
De stroken, 20 tot 45 cm lang, worden in vier strengen tot een element verlijmd (met witte houtlijm D3) van 115 cm lang en 10 cm breed. De elementen zijn in de lengte gegroefd en overlappen aan de kopse kanten. Monteren gaat eenvoudig dankzij tand-en-groefverbindingen, schroeven en bevestigingsklemmen. Naast de aanbevolen montage op een lattenconstructie is verlijming op de wand eveneens mogelijk. De panelen worden gemaakt in Alfa, de houtplatenfabriek van TEAM 7.

Els, eik en notelaar
Waldkante is beschikbaar in els, eik en notelaar. Het hout is, overeenkomstig met de filosofie van TEAM 7, afkomstig uit duurzaam beheerde Europese loofbossen en vrij van insecticides en schadelijke stoffen. Zo dragen deze panelen bij tot een gezond binnenklimaat waarin het prettig wonen is.

TEAM 7 - It' a tree story
TEAM 7 is een Oostenrijkse fabrikant die al sinds 1980 hoogwaardige natuurhouten meubels produceert. De onderneming beheert eigen bossen op een milieuvriendelijke manier en heeft eigen zagerijen en fabrieken in Europa. Voor de productie komt alleen geselecteerd Europees loofhout in aanmerking en de meubels zijn volledig gemaakt van massief houten panelen. Het duurzaamheidstreven wordt gegarandeerd door de ISO 9001 en 14001 certificatie. De combinatie van de duurzame filosofie met het topdesign vormen de motor de internationale opgang van TEAM 7.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: