Tijdens de IMM in Keulen werd salontafelset Nobby succesvol geïntroduceerd door Nobby. Het blad is gemaakt van keramiek, een materiaal dat bijzonder slijtvast is en bestand tegen krassen en UV straling. Het met zirkonium verrijkt materiaal is
bovendien waterdicht, kleurvast, vuurbestendig en bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen Nobby is hierdoor nagenoeg onverwoestbaar. Is er geknoeid aan tafel? Met een vochtige doek of water en zeep is het blad gemakkelijk schoon te maken. Het blad is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren, waarbij ok de kleurstelling van het onderstel is aan te passen. Hierdoor past Noddy in ieder interieur. Net als bij Noddy draait het bij Metaform om maatwerk. De meeste tafels in de ruime collectie zijn in elke gewenste maat leverbaar en kunnen zo worden aangepast dat ze geschikt zijn voor buitengebruik.

Kijk voor meer informatie op https://http://metaformmeubelen.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist