Sweet wandsysteem

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Nu ‘Sweet’ in steeds meer interieurs begint op te duiken, vonden de ontwerpers van Studio Mippe het hoogste tijd om dit modulaire wandsysteem uit te breiden met nieuwe elementen om mee te combineren en experimenteren. Zo kun je, naast de al bestaande wandplankjes en schaaltjes, Sweet nu ook combineren met spiegelset ‘See You’ en de ‘Flower Shelf’. Bovendien kun je nu uit nog meer kleuren kiezen, want alle producten zijn inmiddels verkrijgbaar in negen eigenwijze kleuren.

Sweet is een hoogwaardig stalen wandsysteem waarvan je de diverse plankjes, haakjes en schaaltjes op vele manieren kunt combineren tot een stijlvolle eyecatcher in je interieur. Het systeem is nu uitgebreid met nieuwe producten en nieuwe kleuren, zodat er nog meer variatiemogelijkheden zijn.

Haakjes, spiegel en bloem
Spiegelset See You past in elke gang of toilet en is perfect voor een snelle make-up of haarcheck, terwijl de bijbehorende Hook On haakjes en Sweet tray zich prima lenen voor het opbergen van sleutels, toiletspulletjes, sieraden of je mobieltje. De nieuwe Flower Shelf brengt een groen accent in je interieur. In deze set zit namelijk een reageerbuisje waar je een bloem of klein plantje in kwijt kunt. Maar uiteraard is de bijbehorende Sweet tray ook zeer geschikt om een mooi beeldje of plantje op te plaatsen.

Gekleurde poedercoating
Alle Sweet producten worden geproduceerd in Nederland en zijn gemaakt van hoogwaardig staal, voorzien van een fijne poedercoating. Je kon al kiezen uit kleuren met bijzondere namen als Yummy Yellow, Fluffy Pink, No Grey No White, Inky Blue en Popsicle Purple. Daar zijn nu vier gloednieuwe kleuren bij gekomen: Fresh & Minty, Cloverleaf Green, Salt en Pepper.

Over Studio Mippe
Studio Mippe bestaat uit Dutch Design duo Michiel en Katelijn. HIJ won de afgelopen jaren diverse prijzen (waaronder een Best of the Best Red Dot award), verwerkt techniek en materiaal op fabuleuze wijze en kan alles maken wat Katelijn hem vraagt.
ZIJ volgt sinds ze kan lezen alle trends in design en woonbladen, heeft het juiste gevoel voor trends en kwaliteit, en houdt van kleur. Een bijzondere kleur verdient volgens haar een briljante naam. Dat komt dan ook duidelijk terug in de kleur- én naamkeuze van Sweet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist