Sticker Op

interieur- en muurstickers

Snel de sfeer van uw interieur veranderen of persoonlijker maken? Dat gaat tegenwoordig wel heel gemakkelijk met muur- en interieurstickers. StickerOp heeft voor u de mooiste - van ‘standaard' tot uw eigen ontwerp!StickerOp.nl is de jongste loot aan de stam van StudioMas, een professionele decoratiestudio met ruim 25 jaar ervaring in het decoreren van tentoonstellingsstands op beurzen, het maken van reclames op auto's en bewegwijzeringen. Via StickerOp.nl levert StudioMas sinds kort ook interieur- en muurstickers aan particulieren.

In de webwinkel kunt u kiezen uit enorm veel onderwerpen en afbeeldingen. Elke dag worden er nieuwe afbeeldingen aan de collectie toegevoegd. Er is keuze uit 52 matte kleuren en 32 glanzende kleuren. Wat betreft de afmetingen van de stickers is er bij StickerOp helemaal geen grens, u bepaalt gewoon uw eigen afmeting. Kunt u niet kiezen uit het enorme aanbod ‘standaard' stickers, dan kunt u bij StickerOp uw eigen ontwerp laten maken. Uw eigen tekst of foto als muursticker, persoonlijker kan het niet!

De stickers worden gemaakt van een zelfklevend vinyl dat bestemd is voor reclame- en autobelettering en een levensduur heeft tot minimaal 5 jaar bij buitengebruik. Bij gebruik binnen gaan ze nog langer mee. De stickers laten zich goed op gladde, vlakke ondergronden zoals (kast)deuren, meubels, ramen, tegels en gladde, met latex geverfde wanden plakken. Het plakken van de interieurstickers is zo eenvoudig dat u het makkelijk zelf kunt doen; er wordt bovendien een duidelijke handleiding bijgesloten. De stickers kunnen eenmalig gebruikt worden, zijn goed verwijderbaar en laten bij verwijdering geen lijm achter. Mocht u twijfelen over de ‘plakkracht' van uw muur, dan is het mogelijk om bij StickerOp een gratis testvel aan te vragen.

Shoppen in de webwinkel van StickerOp is eenvoudig en vertrouwd. StickerOp is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat jaarlijks wordt gecontroleerd of wij ons wat werkwijze en gehanteerde voorwaarden betreft houden aan relevante wet- en regelgeving en aan de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.
StickerOp biedt u als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van online winkelen.

Kijk voor meer informatie op www.stickerop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: