Spectral Smart furniture

Maakt techniek onzichtbaar

Spectral laat weer zien waarom ze bijzonder, uniek en innovatief zijn. Onlangs hebben de belangrijkste meubel-, bedden- en keukenfabrikanten op IMM in Keulen, een van de grootste meubelbeurzen  in Europa, hun noviteiten laten zien.  Echter maakte Spectral weer een heel bijzonder statement….

Met een wegwijsbord wees Spectral al het verschil aan. Furniture en Smart furniture. Dat is het verschil. In een interieur draait het om sfeer en stijl. Dat heeft Spectral prima begrepen. De nieuwe modellen zijn weer super strak en stijlvol. Wat extra  bijzonder is aan spectral, is het feit dat ze tevens haar techniek onzichtbaar maakt. Geen luidsprekers en subwoofer in het zicht en geen kabels welke rond slingeren.  Met andere woorden:  geweldig geluid in combinatie met prachtig design.

Graag laten wij u de paradepaartjes van Spectral zien en zeg nu zelf….. welk ander meubel is zo mooi en ook nog  “smart”

Kijk voor meer informatie op www.spectral.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: