Slabbinck Home creations

luxueus lunchen


Een bruisende brunch, een luxueuze lunch of een verrassend vieruurtje... In de lente is elke dag goed om feestelijk te tafelen. En dan kan je niet om de Belgische ontwerper Slabbinck Home Creations heen. De zomercollectie tafellinnen staat alvast voor extra gezelligheid, met uiteraard de onberispelijke kwaliteit, het niet te evenaren comfort én het verrassende design van het Brugse atelier. 


Met het eenvoudige, sobere maar altijd elegante assortiment tafellinnen van Slabbinck Home Creations wordt de tafel dekken een échte belevenis. De Belgische ontwerper van exclusief huishoudlinnen inspireert je immers tot de meest persoonlijke en creatieve tafel. Zo is er een ruim aanbod dat naast tafellakens ook servetten en servetringen, naamkaart-houders, placemats, lopers en tafelsjaals omvat.

Canina, tijdloos tafelen  
Niemand die niet aan je brunchtafel wil aanschuiven, met deze stijlvolle collectie tafellin-nen. Canina oogt klassiek en tijdloos en voelt zich thuis in elk interieur, strak én traditioneel. Uitgevoerd in vlas en katoen is het ontwerp verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Quelea, sierlijk sober
Dat sober verre van saai is, bewijst Quelea. Deze collectie combineert elegante eenvoud met sierlijke details. Met een fijne siersteek worden linten met plooitjes verwerkt in de stof. Resultaat? Een intrigerend lijnenspel!

Kijk voor meer informatie op: www.shc.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: