Sfeer in huis

tijdens de donkere dagen

Nu de donkere maanden weer zijn aangebroken, brengen we weer veel tijd binnenshuis door. Als het buiten guur is en de regen tegen de ramen slaat, is er niets zo fijn dan een gezellige en warme sfeer creëren in huis.

Rolgordijnen
Typisch Nederlands, maar daarom niet minder sfeervol is het sluiten van de gordijnen als het ’s avonds koud en donker wordt. Rolgordijnen zijn perfect om snel en gemakkelijk sfeer in huis te halen. Op rolgordijnenwinkel.nl vind je een grote collectie raamdecoratie die door vakmensen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. Niet alleen de afmeting is maatwerk. Dankzij de enorme keuze aan stoffen en dessins kun je altijd unieke rolgordijnen samenstellen die helemaal bij je sfeer passen. En zijn da donkere dagen weer voorbij? Dan bestel je gewoon weer nieuwe!

Led-lampen
Door te spelen met licht, is de sfeer in huis gemakkelijk te beïnvloeden. Als je een boek wil lezen , is een sterke, felle verlichting vereist. Zodra je het gezellig wil maken, kan je het licht dimmen of gebruik maken van softe, warme tinten. Tegenwoordig kunnen ook led-lampen gedimd worden. Led-lampen zijn erg duurzaam. De levensduur ligt tussen de 20.000 en 40.000 uur, afhankelijk van het type lamp en de manier waarop deze gebruikt wordt . Led-lampen zijn verkrijgbaar in verchillende kleuren, van helder en wit tot en met zachte en warme tinten voor het creëren van de juiste sfeer. LED lampen zijn relatief duur in aanschaf, maar verdienen zichzelf vaak binnen een jaar terug en zijn daarom zeker de moeite waard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: