Serax paperbags

nieuwe formaten

De paperbagcollectie van Kiki van Eijk voor Serax is een groot succes en is daarom dit jaar met nieuwe formaten uitgebreid. De paperbag is niet alleen mooi om neer te zetten, maar ook prima te gebruiken als sfeerlicht of plantenbakje. Bij wonenwonen.nl heeft u nu vanaf 5 september zes weken lang de kans om een unieke set van twee paperbags te winnen!

MATERIAAL
Porselein

ONTWERPSTER
Naam: Kiki van Eijk
Land: Nederland
De creaties van Kiki van Eijk zijn vaak zacht en speels, maar kunnen bij nader inzien ook serieus en hard zijn. Concept, materiaal, structuur en techniek moeten in balans zijn om een verrassend en nieuw design te ontwikkelen. Nostalgie komt als een vaste waarde vaak terug in haar ontwerpen. De ontwerpster werkt vaak met oude en nieuwe technieken op onverwachte stukken.

OVER SERAX
Serax is meer dan twintig jaar actief in het ontwerpen en produceren van eigenzinnige en unieke interieur-en decoratieproducten. Om vernieuwing en creativiteit te verzekeren, werkt Serax samen met internationale toonaangevende designers zoals Antonino Sciortino, Pieter Stockmans, Kiki van Eijk, Bart van Didden, Arnout Visser en Roos Van de Velde.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: