Serax Maison D'être woonaccessoires

Jules Wabbes

Serax Maison D'être, trendsetter in interieur en decoratie brengt opnieuw Jules Wabbes uit. Het Antwerpse bedrijf onthulde de nieuwe Jules Wabbes prototypes exclusief op de Parijse interieurbeurs Maison & Objet. Serax brengt de schaal van Jules Wabbes in verschillende maten, kleuren en materialen terug op de markt. Het bedrijf heeft in samenwerking met Bulo en andere toonaangevende bedrijven de volledige Jules Wabbes collectie terug onder de aandacht gebracht van design liefhebbend België.

VINTAGE DESIGN
Serax breidt haar collectie van vintage design uit met de schaal van de "Edition Général Décoration" collectie van Jules Wabbes. Deze schaal brengt het bedrijf in zowel glas als marmer uit en dit in zwart, rood en groen. De marmeren schaal is beschikbaar in vier maten, de glazen schaal in twee maten.

De collectie van Jules Wabbes volgt op de eerste vintage design collectie van Antonino Sciortino. De Italiaanse ontwerper met roots in Milaan startte met een collectie van in ijzerdraad gesponnen fruitmanden en bijzettafels voor Serax. Het bedrijf zet de samenwerking met Antonino verder en dit resulteerde in industrieel geïnspireerde lichtarmaturen, etnische schalen en ingenieus voetvriendelijke taboeretten die te bewonderen zijn in de Serax zomercollectie van 2011.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: