Senso wandafwerking

Ontworpen door Edward van Vliet

De Nederlandse ontwerper Edward van Vliet heeft in opdracht van Senso ontwerpen gemaakt voor een nieuwe collectie wandafwerking. Senso wil inspireren door het creëren van producten die creativiteit aanmoedigen. Daarom biedt Senso toonaangevende ontwerpers de mogelijkheid om samen met Senso te creëren. Senso Wall by Edward van Vliet is geïnspireerd op geometrische bloempatronen die de Nederlandse ontwerper kenmerkt. Het resultaat: een speels, strak, inspirerend ontwerp dat zich leent voor iedere interieurstijl. Eerder omarmden ontwerpers Marcel Wanders en BrandVanEgmond Senso door ontwerpen te maken voor hun vloeren.

Edward van Vliet over Senso: ruimtes verenigen
"Met Senso ben ik als ontwerper in staat om ruimtes en oppervlakken te verenigen. Senso gaf me de kans om mijn patronen toe te voegen aan hun wandafwerking. Het geeft een extra dimensie aan de ruimtes. Ik ben erg onder de indruk van Senso Wall; de mogelijkheden die je creëert om ruimtes met elkaar te verbinden zijn eindeloos. Wat mij betreft bepalen vloeren en wanden in een interieur de sfeer en de verbondenheid tussen de verschillende vertrekken.” Aldus Edward van Vliet.” Senso interviewde Edward van Vliet over de samenwerking. 

De samenwerking tussen Edward van Vliet en Senso levert een nieuwe collectie op van Senso Wall, die vanaf deze maand in verschillende kleuren en patronen kan worden geleverd. Senso Wall is een naadloze vervanging van alle wandtegels in een interieur. Het is tevens de enige 100% waterproof naadloze wandafwerking, gemaakt uit vermalen rotsgesteente. De reeds bestaande wandafwerkingen zijn veelal op basis van leem, kalk, cement of verfbasis en hebben voortdurend onderhoud nodig. Senso Wall is nagenoeg onderhoudsvrij en gegarandeerd ongevoelig voor schimmelvorming. Het gebruik van vermalen steen geeft het minimalistische karakter van een naadloze wand, met de rijke, natuurlijke uitstraling van rotsgesteente. 

Naast naadloze wandafwerking, maakt Senso naadloze gietvloeren. Ook dit product is gestoeld op Senso’s geloof in het samenbrengen van het interieur. Waar vroeger verschillende vloermaterialen en kleuren gebruikt werden, spreekt Senso het geloof uit in de kracht van eenheid. Senso’s gietvloeren zijn gemaakt van plantaardige oliën, in plaats van aardolie. Deze zogenoemde biopolymeren zijn hierdoor geheel vrij van schadelijke stoffen. De vloeren van Senso bevatten bestanddelen die ervoor zorgen dat de vloeren body krijgen en zacht, warm en comfortabel aanvoelen. Bovendien sluiten ze naadloos aan op de wanden van Senso en zijn daardoor ook zeer goed toepasbaar in natte ruimtes. Senso biedt garantie tegen scheuren en beschadiging en is UV resistent waardoor er geen verandering van kleur optreedt als gevolg van zonlicht.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: