Ruw Brons Gepolijst

Hét materiaal van 2019

Hou jij van een krachtige uitstraling in jouw woning, gecombineerd met enige warmte en een elegante touch? Dan is hét materiaal van 2019, namelijk Ruw Brons Gepolijst (RBP), helemaal iets voor jou! Ruw Brons Gepolijst (RBP) is de nieuwste uitvoering van de Pure®-collectie van Dauby. Bij deze uitvoering wordt het ruwe oppervlak van het onbewerkte brons gepolijst zodat je de mooie glans van het brons bekomt. Dankzij haar prachtige, glanzende koperkleur is RBP perfect voor iedereen die zijn of haar woning tot in de kleinste elementen wil voorzien van een natuurlijke en warme uitstraling.

Vergelijkbaar met de Natuur Brons-uitvoering
RBP is vergelijkbaar met de Natuur Brons-uitvoering uit de Giara- en Fama-collectie. De combinatie van de warme kopertinten met de glanzende finish maakt dat RBP perfect bij de vormgeving van de Pure®-collectie past en voor een elegante toets in je interieur zorgt!

Ruw Brons Gepolijst (RBP) patineert!
Net zoals alle andere natuurlijke materialen waarmee Dauby werkt, heeft RBP de eigenschap om te patineren. Zo zal het beslag bij aanvang zeer licht zijn, maar zal de koperen kleur van het Ruw Brons Gepolijst (RBP) door het gebruik ervan (of net niet) alleen maar intenser worden!

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: