Photowall en Acne Jr

Exclusief behangproject

Photowall presenteert met trots Trompe l'œil, een behangcollectie ontworpen door het Zweedse Acne Jr. De collectie speelt met bekende patronen in een nieuwe grafische uitvoering, steeds met de vormtaal zoals we die kennen van Acne Jr.

Wollige wolken, bakstenen muren in een strakke grafische vormgeving en het charmante beertje Chester. Als Photowall en Acne Jr samen behang gaan ontwerpen, ontstaat er een soort grafische muziek vol van vernieuwing en charme.

Het designduo achter Acne Jr, Mats Johansson en Sofia Ekvall, is voor de vormgeving van de collectie te werk gegaan vanuit een speelse, kinderlijke invalshoek, maar wel met functionaliteit als sleutelwoord. Dat is altijd het uitgangspunt voor de producten van Acne Jr, of het nu om speelgoed gaat of om behang.

– We zijn eerst gaan kijken naar verschillende bouwmaterialen en naar de kamer als fysieke plek. Het basisidee was dat we wilden kijken of we de stroken behang konden gebruiken als bouwstenen en of we op basis daarvan een unieke totaalomgeving konden creëren vanuit onze eigen fantasie. We hebben ook veel gekeken naar het klassieke 'Trompe l’œil’ - het baksteenmotief Tegel is daar een voorbeeld van. Dat is, volgens Sofia Ekvall, het meest iconische motief in de collectie en het duidelijkste voorbeeld van het spelen met de wand als fysiek object.

Trompe l'œilis exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit de vijf verschillende motieven Bambu, Tegel, Kubik, Cumulus en Chester, stuk voor stuk verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De motieven zijn verkrijgbaar voor EUR xx per vierkante meter. Op de afbeelding zie je het motief Chester. De styling voor de interieurfoto's is verzorgd door Susanna Vento en de fotografie door Unto Rautio.

Kijk voor meer informatie op www.photowall.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: