ORIGINELE MUURSTICKERS

EN RAAMSTICKERS

Originele muurstickers en raamstickers zijn tegenwoordig een nieuwe en trendy manier om je kale muren en ramen mee op te fleuren. Muurstickers zie je steeds vaker als muurdecoratie in de woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs de badkamer en wc. Er zijn steeds meer opties in verschillende soorten en stijlen muurstickers, aanpasbaar voor verschillende interieurstijlen. Raamstickers of douche raamstickers zijn vooral populair in de slaapkamer of badkamer. De keuzes in verschillende design stijlen muurstickers en raamstickers zijn enorm. Lees verder voor leuke ideeën om uw koude en kale muren en ramen om te toveren tot de ‘attention grabber’ van uw interieur!

SLAAPKAMER TRENDS
Bij een simpele en moderne woonstijl en slaapkamer zijn futurische en moderne stickers met geometrische ontwerp stijlen geschikt voor de slaapkamer. Daarnaast zijn zwart-wit stickers aan te raden, om een rustige sfeer met de muursticker te creëren. Stickers met donkere kleuren zoals zwart en grijs, donkerblauw of donkerpaars, zullen een mooi contrast complementeren met witte of licht gekleurde muren. Vooral de slaapkamer muren kunnen wel wat decoratie gebruiken. Populaire stickers voor de slaapkamer zijn onder anderen stickers in de thema’s familie en reizen.  Omdat de muurstickers van een heel sterk maar dun sticker vinyl materiaal zijn gemaakt is, lijkt het net alsof er een schilderij op je muur is geschilderd! Ook populair voor in de slaapkamer zijn muurteksten. Deze teksten zijn vaak beschikbaar in verschillende soorten thema’s zoals liefde, familie, reizen, motivatie en inspiratie quotes, beroemde quotes of Nederlandse gezegdes.

KEUKEN TRENDS
Trends voor muur decoratie in de keuken verschillen heel erg. Muurstickers met keuken items of muurstickers met recepten zijn een leuke manier om de keuken om te toveren tot een gezellige plek om te koken en te bakken. Naast muurstickers voor de keuken, zijn meubelstickers voor op eettafels, keukentafel lades en koelkasten ook een leuk idee om je keuken mee op te fleuren.

 

RAAMSTICKERS TRENDS
Raamstickers zijn het meest geschikt voor de slaapkamer, woonkamer of keuken. Pimp deze kamers op met interessante transparante stickers die het licht dat door het raam valt een beetje dimmen. Of plak een mooie afbeelding van vogeltjes of stipjes op het raam. Voor speciale gelegenheden gedurende het jaar zoals Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, sint Maarten en winter, zomer, lente en  herfst stickers zijn ook een populaire trend in raamsticker decoraties.

 

 

DOUCHE STICKERS TRENDS
Badkamer stickers voor de wastafel, het bad of het doucheraam is een originele manier om je badkamer te decoreren. Vooral doucheraam stickers zijn aan te raden om een moderne of tropische sfeer te creëren in de badkamer. Voor moderne doucheraam stickers zijn designs met lijntjes, vierkanten, driehoeken, geometrische sterren, golfjes of andere patronen een aanrader. Voor tropische doucheraam stickers zijn designs met water druppels, zee golven, zeedieren, koraal of palmboom bladeren patronen een aanrader. Maar kan de sticker dan wel tegen water? Jazeker, Vinyl sticker zijn gemaakt van waterbestendig vinyl sticker vel materiaal, waardoor de sticker niet kan loslaten bij warm of koud water. Je kunt zorgeloos douchen zonder de sticker te beschadigen.

TENSTICKERS DESIGNS
Maar waar komen al deze orginele muursticker en raamstickers nou vandaan? Tenstickers is een muurdecoratie bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van stickers voor op muren, ramen, deuren, meubels en zelfs auto’s. Tenstickers staat bekend om haar enorme assortiment in variërende muurstickers ontwerpen, aanpasbaar voor elke interieurstijl. De stijlen variëren van kinderstickers tot moderne kunst stickers en van behangrand stickers tot meubelstickers. Voor iedereen die een kijkje neemt zit er wel wat moois tussen. Daarnaast is Tenstickers een heel flexibel bedrijf dat al haar muursticker designs kan aanpassen in alle mogelijke kleuren, lettertypes en afmetingen.

ONTWERP JE EIGEN STICKER
Tenstickers biedt de mogelijkheid om zelf je stickers te personaliseren door speciale ontwerpen te laten ontwerpen door de designers  van het bedrijf. De klant heeft hierbij volledige de controle over de afbeeldingen, eventuele teksten, maten en kleuren van het sticker ontwerp. Op de webpagina gepersonaliseerde muurstickers kun je je eigen sticker of tekst laten ontwerpen.

VINYL STICKERS
De muurstickers en raamstickers van Tenstickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl sticker materiaal. Door het gebruik van sticker materialen met een hogere kwaliteit  blijven de stickers langer mooi dan stickers gemaakt van papier of andere materialen. Daarnaast zijn stickers van vinyl materiaal veel steviger en daardoor veel gemakkelijker aan te brengen op muren en ramen. De stickers zullen hierdoor ook mooier aansluiten op de ondergrond. Bovendien, als je na een tijdje toch je sticker wilt verwijderen, dan dit moeiteloos en zonder enige schade aan te brengen aan de muur.

STICKERS BEVESTIGEN
Om je muurstickers volledig correct op de muur te plaatsen, moeten de muurstickers op kamertemperatuur zijn. Als de sticker te koud zijn, zal de lijm een minder goede werking hebben. Bij de bestelling zul je een klein test stickertje ontvangen om die alvast even op de muur of het raam te testen, voordat je de sticker definitief gaat bevestigen. Daarnaast zal er altijd een handleiding met instructies worden toegevoegd aan de bestelling. Tot slot, kun je op de Tenstickers webpagina verschillende video vinden met de gedetailleerde uitleggen over het plakken en verwijderen van verschillende soorten stickers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: