NOtoys kapstok

Hang friend

NOtoys is een nieuw design label voor kinderen èn ouders. De pay off ‘For kids, for grown-ups, for life!’ wordt ingevuld door producten te maken waar kinderen echt mee spelen, die aansluiten bij de stijl van moderne ouders en die bovendien duurzaam zijn.

Hang Friends zijn ook NOtoys, omdat ze bij NOtoys vinden dat speelgoed mooi en smaakvol moet zijn. Kinderen krijgen is geweldig en niets is fijner om thuis te zijn en samen te spelen, eten, lezen, wassen, relaxen, knuffelen en plezier te hebben. Dat brengt een berg nieuwe spullen met zich mee, die misschien wel praktisch zijn, maar niet altijd passen bij jouw smaak of stijl als ouder.

Dus… ouderschap verandert je levensstijl maar verandert het ook je persoonlijke stijl? Bij NOtoys vinden ze van niet. Daarom maken ze alledaagse gebruiksvoorwerpen waar mee gespeeld kan worden en die tegelijk mooi en vanzelfsprekend in je interieur aanwezig zijn. Want tenslotte is thuis de belangrijkste plek ter wereld!

Maar dat is niet alles. Kinderen zijn de toekomst en het zou dus extra vreemd zijn als NOtoys niet aan de wereld om zich heen denkt. NOtoys gelooft bijvoorbeeld niet in productie in verre landen en maakt alles dicht bij huis, het meeste zelfs in Nederland. Bovendien werken ze met duurzame materialen en gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal dat ook duurzaam is. Tenslotte compenseert NOtoys zijn eigenCO2 uitstoot door deel te nemen aan groene projecten.

Dat alles is de beste garantie voor eerlijke producten die vrij zijn van kinderarbeid, gemaakt zijn van goede materialen en een kleine carbon footprint hebben. Kortom NOtoys maakt van ‘geen speelgoed’ echt speelgoed en andersom. Dat is harstikke leuk en het levert inspirerende ideeën op. NOtoys geeft een eigenwijze draai aan alledaagse producten en maakt duurzame ontwerpen met een knipoog. Daardoor ontstaan er producten voor kinderen èn ouders die om mee te spelen zijn, die FUNctioneel en duurzaam zijn en ook nog eens prachtig in je huis tot hun recht komen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: