Montis Axel XL

en de Puk low

Een oer Hollands design met Italiaanse attitude
Lange uitgerekte zitvlakken en ruime modulaire elementen kenmerken de Axel XL. Met zijn Italiaanse looks is deze bank niet bang om met zijn omgeving te flirten.  Alle elementen zijn rondom afgewerkt. Hierdoor is het mogelijk om ze flexibel op te stellen.

De elegante en tikkeltje nonchalante bank nodigt uit om heerlijk in te relaxen, maar dankzij de actieve zithoogte, sta je gemakkelijk weer op.

Op deze foto is ook de Puk Low afgebeeld wat de nieuwste aanwinst is van de Puk familie. De Puk low van Montis is net als zijn grote broergemaakt om te relaxen en zal je tevens heerlijk ontarmen.

Gijs Papavoine
“De AXEL XL is een modulaire bank met eindeloze compositie mogelijkheden. Door zijn royale opstelling komt hij goed tot zijn recht middenin een groot huis.”

Simon Pengelly
“De PUK LOW heeft een sculpturale puurheid. Door het royale ontwerp ontstaat een gevoel van comfort, met ruimte voor beweging. Zonder dat het geheel overweldigend is.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: