Missoni Home woning decoratie

Golden Age Gold & Silver

Tiamat-sofa bekleed met Khal met verschillende kussens en vloerkussens: fluweel met ruit Kushiro; driekleurige gewatteerde Kojda; omkeerbare jacquard Khal; gestreepte plissé Khaduna; satijn bedrukt Kandahar; gewatteerde Kermansah; plissé kadu; en jacquard met gouden en crème ruit Kouandé. Tiamat-zetel bekleed met Khal, grote ronde poef Kermansah, zwarte lage metalen tafels Holly, viscose tapijt Wengen.

Zijdekatoen en metaal jacquard dubbelzijdig Khal, katoen metaal ruit Kouandé, doorzichtige gordijnen Kariba en Kefar, zijden en katoenen plissé metaal Kadu en gestreepte Kaduna, jacquard gewatteerd in zijde en katoen metaal Kojda en Kermansah, wollen en lurex tapijt Kara.

Een fonkelende zefier zet de beeldende vevey en Cartagena patronen om in weelderige Venetiaanse reliëfversieringen in zachte goud- en zilvertinten. Het textuurcontrast van jacquard schetst bloemmotieven en glinsterende krullen, met ruimte voor verfijnde strepen en minieme geometrische inlegsels. Veelgetinte clusters van metalen weerkaatsingen, verrijkt met toetsen ivoor, tin, koraalrood, amethist. Het diepe, fluweelachtige karmijnrood van een viscosetapijt en de grafietgetinte vormen van glanzende lage tafels absorberen flitsen licht. Sporen van deze motieven keren terug in het simpele ajourwerk van de gordijnen, in jacquard en in de gravering van decoratieve Corian® -bladen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: