Lampe Berger luchtverfrissers

Summer rain

In deze kleurige setting komt de blauwe glazen Clochette van Lampe Berger perfect tot zijn recht. Het is een sieraad voor iedere woonkamer, wellnesruimte, slaapkamer, boetiek of kantoor. Gevuld met de ultieme zomergeur Summer Rain of de vernieuwde Jasmijn geur wordt het echt zomers genieten.

Waar gewone luchtverfrissers alleen geur verspreiden zuivert Lampe Berger eerst de onaangename luchtjes zoals kook- en tabakslucht en geeft daarna desgewenst een heerlijk parfum af.

Er is keuze uit 60 verschillende uitvoeringen en meer dan 30 verschillende geuren en een neutrale geur waarmee desgewenst de intensiteit van een parfum kan worden aangepast. Neutral kan ook zelfstandig worden toegepast als mensen niet van geurtjes houden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: