Laat je foto afdrukken op hout

Een unieke print

Je vakantiefoto of een mooie foto van het gezin, laten printen op canvas. Je kent het vast wel. Een mooie print aan de muur geeft je woonkamer een persoonlijke en warme sfeer en laat je dagelijks terug denken aan die bijzondere momenten. De ontwikkeling heeft niet stil gestaan en naast canvas zijn er nu veel meer mogelijkheden om je foto's op groot formaat af te drukken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op hout? Dé trend van 2014! Iedere foto afdruk is uniek dankzij de noesten en de houtstructuur. Daarnaast geven de plankjes -een paneel wordt opgebouwd uit plankjes van ongeveer 95mm breed- de print een nog natuurlijker karakter. Een print op hout past erg goed in het interieur van deze tijd.

Ook voor buiten!
Er zijn diverse houtsoorten waarop geprint kan worden. Ieder met zijn eigen kenmerken. Vurenhout is zeer geschikt voor binnen. Het is licht van gewicht en heeft veel noesten die het natuurlijke karakter versterken. Wil je een afdruk in de tuin of op je balkon? Kies dan voor larikshout. Larikshout is zwaarder en beter bestand tegen weersinvloeden. Wanneer je de foto onder een afdakje hangt kun je jaren genieten van dit product. Naast vuren en larikshout kun je ook kiezen voor berkenplex. Berkenplex wordt niet opgebouwd uit plankjes. Je foto wordt geprint op een volle plaat, geen last van naden dus.

Alle soorten worden optioneel ook geleverd met white wash. Door deze afwerking worden de afbeeldingen krachtig en helder van kleur. Ook de noesten zijn minder goed zichtbaar. De brocante uitstraling past daarnaast erg goed bij het hedendaagse interieur.

Wil je meer informatie of voorbeelden bekijken van dit unieke product?
Kijk dan eens op de website van photogifts.nl.

Kijk voor meer informatie op www.photogifts.nl/foto-op-hout/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: