Kunstgalerie Très Art

opent seizoen met twee bijzondere events

Na een zomer van, vooral, vele nieuwe aankopen is de galerie weer helemaal ‘up-to-date' en klaar voor het naderende kunstseizoen. De collectie van Très Art is flink uitgebreid met fantastisch nieuw werk van onze nieuwe kunstenaar Manunana. Maar ook met een reeks nieuw werk van Roeland van der Kley en Jeroen Quirijns. Verder hebben we weer veel ‘nieuw' werk weten te veroveren van zowel Anton Heyboer als Herman Brood.


Hélène Terlien

We starten het komend kunstseizoen meteen met twee zeer interessante ‘events'. Op zondag 31 oktober met het Royal Lounge Event rondom een expositie van Frans de Kok en op zondag 28 november met het derde Issue Event met speciale aandacht voor een expositie van Hélène Terlien. Schrijf u via de website www.tresart.nl in voor de nieuwsbrief en u ontvangt van beide ‘events' nog een uitnodiging.


Frans de Kok

Zoals gezegd, is de galerie er al helemaal klaar voor en kunt u vooraf al een kijkje komen nemen om samen met ons, onder het genot van een heerlijk glas Arthouse wijn, te genieten van de gehele nieuwe collectie waar we apentrots op zijn.

Galerie Très Art
Hazeldonkse Zandweg 19
4762 AJ Zevenbergen

Kijk voor meer informatie op www.tresart.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: