Kobe interieurstoffen

Nieuwe voorjaar- en zomercollectie

In het interieur heerst er al lang geen hokjesdenken meer. Als bewoner pik je eruit wat jij mooi vindt en dat levert vanzelf een mooi geheel op. Ook bij Kobe is een flinke portie eclecticisme nooit veraf. De nieuwe zomercollecties tonen dan ook een fusie van stijlen, van zachte pastels tot diepe, verzadigde tinten, van romantische bladmotieven tot hedendaagse, geometrische prints... Die uiteenlopende stijlen hebben wel één gemeenschappelijk element, namelijk een grote liefde voor stoffen en technisch vernuft.Over KOBE
Kobe is een fabrikant in interieurstoofen met meer dan 35 jaar ervaring. Het bedrijf heeft een unieke persoonlijke visie en de eigen Kobe Design Studio slaagt er telkens opnieuw in de meest vooruitstrevende mode- en interieurtrends te combineren met traditionele thema's.

De nieuwe collecties: Louvre, Maroa, Motion, Poetry, Peru & Sindara.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: