KlikAanKlikUit

Slimme schakelaar


Het beeld is veelzeggend: voorzichtig manoeuvreren langs of onder de kerstboom om de lampjes aan te doen, terwijl de naalden je om de oren vliegen. Met de afstandsbediening van KlikAanKlikUit is dat niet nodig. De slimme schakelaar tussen de stekker van de lampjes en het stopcontact laat zich vanuit de luie stoel eenvoudig bedienen. Dat zorgt voor een extra zalig kerstfeest.

 

Het KlikAanKlikUit-systeem bestaat uit schakelaars en een afstandsbediening. De afstandsbediening zorgt ervoor dat bij het opstellen van de kerstboom geen rekening hoeft te worden gehouden met de plaats van het stopcontact. Je kunt immers altijd met de afstandsbediening de lampjes aan en uit doen; onder de boom kruipen is niet meer nodig. Zeker in deze tijd van het jaar is het prettig én gezellig wanneer de lampjes snel branden wanneer je in het donker thuiskomt. Er is zelfs een afstandsbediening die kan worden geprogrammeerd, zodat de lichtjes in de kerstboom op elk gewenst moment aan- en uitgaan.

 

De slimme schakelaar van KlikAanKlikUit hoeft na Nieuwjaar niet met de kerstspullen te worden opgeborgen. Hij is op vele plekken in huis toepasbaar; niet alleen om verlichting en apparatuur gemakkelijk aan en uit te zetten, maar ook om energie te besparen. Eenmaal uitgezet kan een apparaat namelijk niet langer sluipstroom uit het stopcontact gebruiken. De energiebesparing die daarbij optreedt, kan oplopen tot tientallen euro’s per jaar.

Kijk voor meer informatie op: www.klikaanklikuit.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: