Kinderkamers

De trends voor eind 2018

Is er een kleintje op komst? Begin dan op tijd met het inrichten van de kinderkamer, zodat jouw baby direct na de geboorte in een prachtige kamer kan slapen. Wil je de slaapkamer van jouw zoontje of dochtertje volgens de laatste trends inrichten? Lees dan in dit artikel wat de vijf kinderkamer trends van eind 2018 zijn. Nu weet je precies hoe je de slaapkamer van jouw kleintje in moet richten.

Trend #1: een natuurlijke babykamer
Sommige mensen houden van uitbundige babykamers, andere kersverse ouders richten de babykamer liever wat rustiger in. Wil jij de slaapkamer van je kleintje niet te uitbundig inrichten? Neem dan de natuur als je inspiratiebron bij het stylen van de babykamer. Gebruik bijvoorbeeld veel natuurlijke materialen in de ruimte, zoals hout en verschillende soorten textiel met een rijke structuur. Geef de babykamer een groen tintje en de natuur komt nog duidelijker naar voren.

Trend #2: duurzame meegroei meubels
Baby’s groeien ontzettend snel. Voor je het weet, is het ledikantje van je kindje alweer te klein en moet je een nieuw bed kopen. Richt je de slaapkamer van je kindje in met meegroei meubels, dan is dit niet nodig. Meegroei meubels kun je namelijk verbouwen tot grotere meubels. Een meegroei ledikantje kun je bijvoorbeeld omtoveren in een bed, een commode kun je omtoveren in een speelgoedkast. Hartstikke handig en bovendien goedkoop, want het aanschaffen van nieuwe meubels is toch al snel erg prijzig.

Trend #3: geometrische vormen
We zien steeds meer babykamers met geometrische vormen. Hoeft de slaapkamer van jouw kindje niet op en top schattig te zijn, maar ga je liever voor een trendy inrichting? Dan past deze babykamer trend zeker bij jou.

Trend #4: muurstickers
Je kunt de muren in de babykamer schilderen, maar je kunt deze ook verrijken met een of meerdere muurstickers. Een muursticker zit in een mum van tijd op de wand en geeft de babykamer direct een hele andere uitstraling. Bijkomend voordeel: muurstickers voor in een babykamer zijn helemaal niet duur, in tegenstelling tot muurverf.

Trend #5: het eenhoorn thema
Verwacht je een meisje? Dan kun je haar slaapkamertje inrichten met het populaire eenhoorn thema. Eenhoorns zien er magisch uit en hebben een grote aantrekking op kleine meisjes. Ook als je dochter al wat ouder is, vindt ze haar slaapkamer met kleurrijk eenhoorn thema gegarandeerd hartstikke leuk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: