Je favoriete foto op canvas

maakt van je woning je thuis

Je kunt je woning nog zo leuk inrichten, zonder persoonlijke herinneringen wordt het nooit een thuis. Door je interieur te voorzien van foto’s van dierbare herinneringen of geliefden, geef je er een persoonlijk en uniek tintje aan. Het bedrukken van canvas fotodoeken is de laatste jaren enorm populair geworden. De toepassingsmogelijkheden van canvas doeken zijn indrukwekkend veelzijdig. Doordat de kosten van het drukken van een canvas doek niet al te hoog zijn, bestel je gewoon een nieuw doek als je uitgekeken bent op de foto.

in de webwinkel van Drukland kun je je favoriete foto gemakkelijk laten vereeuwigen op een canvas doek. Het bestellen is heel eenvoudig. In een paarstappen kan je het gewenste formaat selecteren en je foto uploaden. Heb je niet de kennis of mogelijkheden om je foto te bewerken? Dit kan je volledig kosteloos op de website doen. Zo kun je zwart-wit en sepia effecten toevoegen en is het zelfs mogelijk om rode ogen te verwijderen. Het uiteindelijke resultaat zal er uit zien alsof het uit een professionele fotostudio afkomstig is.

Om het resultaat van je foto op canvas nog mooier te maken, kan je er voor kiezen om je canvas te voorzien van een houten baklijkst. De  meest canvas doeken die je ziet, zijn zonder baklijkst opgehangen. Je kan kiezen uit een frame van 2 of 4 centimeter in de houtkleur, zwart of wit. Hiermee creëer je eenvoudig een schilderij-achtig uiterlijk. Alle canvas doeken worden gemaakt van prima materialen en bedrukt door de beste fotoprinters. Je bestelling wordt geleverd inclusief ophangsysteem en de prijs is inclusief het opspannen van het doek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: