House of Colours windlichten

Geluk en voorspoed

House of Colours is een verrassende nieuwkomer in de markt van interieur- en lifestyle accessoires. De producten zijn herkenbaar aan het symbool van House of Colours dat staat voor geluk en voorspoed en dat op alle producten terugkomt. Het merk is geïnspireerd door de Marokkaanse en Franse cultuur met haar warme subtiele kleuren, elegante en tijdloze design, opmerkelijke details en speciale afwerking.Unieke windlichten in unieke kleuren
De basiscollectie van House of Colours bestaat uit handgemaakte windlichten. Deze windlichten zijn gemaakt van 100% paraffine. En nee, ze smelten niet! De kaarsen blijven een mooie decoratie voor binnen of buiten. Ze worden gemaakt in de negen specifiek voor House of Colours geselecteerde kleuren en zijn allemaal afgewerkt met het House of Colours-beeldmerk in de vorm van een metalen element. Daardoor krijg je het warme, toverachtige en sfeervolle licht.

Bijzondere vormen
De windlichten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar: vierkant, rechthoekig, schaalvormig of piramidevormig. Ze zijn een lust voor het oog. De kaarsen worden geleverd met een
binnenkaarsje van glas. De kaarsen zijn zeer licht geparfumeerd en hebben een jasmijngeur.

Natuurlijke materialen
De kaarsen zijn met de hand gemaakt in Marokko van natuurlijke materialen. Ze zijn met liefde gemaakt en hebben een warme, authentieke uitstraling. Ze vormen een sieraad voor elk interieur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: