Hookedonwallsbehang

Paper Kraft

Origami vereist heel wat geduld en fingerspitzengefühl. Het fijne vouwwerk is vaak zo gedetailleerd dat je het als amateur zelfs niet aandurft. Laat de kunst dus maar over aan de professionals en maak het je gemakkelijk … Met de collectie Paper Craft van HOOKEDONWALLS geniet je van papierkunst op je muur zonder het technische werk!

Papier is zoveel meer dan een schrijfvlak.
Zo is papiervouwkunst of origami al eeuwenlang populair in Japan. In die kunstdiscipline is papier het materiaal bij uitstek om kleine kunstwerkjes mee te maken. Vaak zijn dit figuurtjes als kraanvogels of geometrische vormen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Het is dan ook niet verrassend dat origami zijn opwachting maakt in ons interieur. Zo zien we bewerkt papier en karton terugkomen in lampenkappen of muurdecoratie, maar zijn de materialen ook een inspiratie voor bijzondere textielvarianten. Denk maar aan kussens met een geometrisch reliëf of de look van gekreukt papier.

De collectie Paper Craft van HOOKEDONWALLS brengt een ode aan de vouwkunst met zes dessins: Flow, Fold, Blocks, Fan, Crinkle en Pieces. Doordat ze geprint zijn op een gladde vliesondergrond, krijg je een hyperrealistisch effect. De dessins komen in zowel frisse kleuren zoals roze, geel, oranje en blauw als neutralere kleuren zoals grijs, beige en wit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: