Hookedonwalls behang

Liquid fantasy


De Liquid Fantasy collectie van HOOKEDONWALLS® laat je meedeinen op een ware golf van fantasie. De laatste trends van de catwalk komen terug in de prints, tinten en texturen. De behangen van Liquid Fantasy bestaan uit pure in elkaar overlopende kleuren en natuurlijke vormen, maar ook modieuze ruiten en lijnen. Natureltinten en pastelkleuren vullen een grijze constante perfect aan. Met deze nieuwe collectie laat HOOKEDONWALLS® haar grensverleggende en rebelse karakter zien.

 

 

Couture op de muur

Liquid Fantasy is de zesde en nieuwste collectie van het Belgische behangmerk

HOOKEDONWALLS®. De collectie bestaat uit vier lijnen die verbonden worden door een zachte naturelgrijze tint. Urban Aquarel weerspiegelt het licht en gebruikt hierbij verschillende verticale lijnen in zachte aquareltinten. Liquid Leaf haalt haar inspiratie uit de natuur en geeft met golvende lijnen vorm aan een bladmotief, waarbij de donkere kleuren voor de dramatiek zorgen. Het

bijzondere ruitenpatroon in Weathered Check verweert zich tegen de strakke eenvoud. De dertien bijpassende effen behangpapieren van Vertical Brush maken de collectie compleet.

 

Eindeloos combineren

Verbonden door het universele grijs, stromen de Liquid Fantasy patronen in elkaar over en vullen ze elkaar aan. Alle patronen zijn bovendien in verschillende kleuren te verkrijgen waardoor er vele unieke combinaties mogelijk zijn. Op die manier ontstaat er een bijzondere diversiteit op de muren, wat resulteert in een vloeiend en natuurlijk in elkaar overlopend geheel.


Kijk voor meer informatie op: www.hookedonwalls.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: