Hookedonwalls behang

Expeditie in de jungle

Welcome to the jungle! HOOKEDONWALLS is avontuurlijk met de nieuwe collectie ‘Jungle Jive’, een uiterst vrolijke reeks prints met exotische oerwoudmotieven. De opvallende muurdecoratie springt meteen in het oog en is tegelijk heel makkelijk toe te passen in elk interieur. Vertrek mee op expeditie, comfortabel vanuit je luie stoel.

Een beetje natuur in huis, daar wordt iedereen beter van. Je hoeft gelukkig geen getalenteerde tuinman of -vrouw te zijn om te kiezen voor een streepje jungle. Met de nieuwe collectie ‘Jungle Jive’ van HOOKEDONWALLS breng je namelijk gemakkelijk leuke botanische motieven op de muur aan. En wie zegt dat dat alleen groen mag zijn? Oranje, rood, geel, zilver, goud: vandaag kan het allemaal.

Speels voor alle leeftijden
Botany is een eenvoudige, vrolijke en gevarieerde print. De vertakte bladermotieven zijn in een simpele maar verrassende stijl getekend. En toch is het meer dan dat: het motief doet je altijd nieuwe details ontdekken. Kijk maar goed!

Gezellige drukte
In het gedetailleerde motief van Greenery, verkrijgbaar in uitbundige kleurenthema’s als oranje, blauw en groen, houden zich ontelbare bladermotieven schuil. Samen levert dat een heerlijk oerwoudgevoel op. Het bewijs dat een vrolijke drukte aan de muur helemaal mag in 2018.

Statig en subtiel
De sierlijke waaiers maken van Majestic ongetwijfeld het meest statige motief uit de hele collectie. Op het eerste gezicht is dit een heel symmetrisch en geometrisch patroon, maar wie beter kijkt, ontdekt subtiele variaties. Majestic is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, van rustgevend grijs-groen over warm oranje-bruin tot sierlijk goud-wit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: