Het interieur ontwerpboek

Lekker zelf aan de slag!

Een stijlvol huis met een heel eigen karakter is de droom van veel mensen. Maar hoe realiseer je dat? Het inhuren van een interieurontwerper is kostbaar en weinig persoonlijk. Het interieur ontwerpboek biedt de oplossing: met dit boek kan iedereen ontwerpen als een professional!

Het interieur ontwerpboek neemt de lezer mee in de wereld van stijlen, materialen en kleuren. Het legt de ontwerpregels stap voor stap uit: van het maken van een plattegrond tot het kiezen van meubels en het invullen van een verlichtingsplan. De enthousiaste beginner leert deze basisregels op eenvoudige wijze toe te passen en wordt aangemoedigd aan de slag te gaan met wanden, vloeren en stoffering. Ieder hoofdstuk sluit af met talloze handige tips en slimme ideeën voor het besparen van tijd en geld.

Zijn de basisprincipes eenmaal bekend, dan kan de liefhebber naar hartelust experimenteren: met Het interieur ontwerpboek als leidraad kan iedereen originaliteit en harmonie combineren.

Het interieur ontwerpboek heeft een praktische insteek. Het legt de theorie van het interieurontwerpen uit aan de hand van 225 prachtige kleurenfoto's. Duidelijke informatie over het gebruik van de juiste materialen en smaakvolle decoraties leidt de lezer stap voor stap naar zijn eigen, persoonlijke droominterieur.

Het interieur ontwerpboek is het perfecte boek voor iedereen die van zijn huis een thuis wil maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: