Gutzz

Grenzeloos inspirerend


De voorjaarscollectie van Gutzz biedt een originele mengelmoes van materialen, kleuren en vormen van over de hele wereld; van Afrika tot Azië, van Europa tot Atlantis. De ontwerpen zijn origineel en innovatief, decoratief en extravagant.

 

Puzzle

 

Lotus

De nieuwe Lotus-serie is het vervolg op de succesvolle ‘gespikkelde’ Spotter-vazen van Tony Wang. De ronde stippen zijn vervangen door fragiele florale dessins, vakkundig met de hand uitgegutst. Elke vaas is uniek, want door Chinese vakmensen volledig met de hand gemaakt. In typische Chinese lakkleuren: rood, wit en zwart.

 

Anemone

 

Bambamboo

Met de Bambamboo-serie introduceert Gutzz de ‘spunbonded’ techniek op de Europese markt. Een techniek uit Azië waarbij het bamboe in één beweging zowel samengeperst als gevormd wordt tot decoratieve objecten. Gutzz start met 6 verschillende modellen die in verhouding tot hun afmetingen verrassend licht van gewicht zijn.

Afmetingen: H 16 cm, Ø 50

 

Pigs in a vase

Een varkentje? Een bijenkorf? Een American football? Pigs in Vase is in elk geval een kunstobject uit één stuk hout dat in uiteenlopende woonstijlen toegepast kan worden. De vormgeving met de karakteristieke uitgefreesde ringen oogt vertrouwd en verrassend tegelijk. In het midden is ruimte voor een bakje met water, zodat er gedecoreerd kan worden met bloemen en plantjes.

Afmetingen: H 50 cm, Ø 30 cm en H 35 cm, Ø 22 cm.

 

B'Kini Chair

De B’Kini Chair is een ontwerp van de gerenommeerde architect en ontwerper Wiel Arets. Hij is er in geslaagd een uitnodigende chaise longue te maken: trendy, intrigerend van vorm en ergonomisch verantwoord.

Gemaakt van polyethyleen is de B’Kini Chair geschikt voor binnen én buiten. Het bijbehorende karpet-dekje met speelse sprieten heeft een hoge aaibaarheidsfactor en biedt een aangenaam ligcomfort.


Kijk voor meer informatie op: ww.gutzz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: