Gutzz kunstobjecten

Vaas boca

De vazen en schalen van Gutzz zijn zoveel méér dan alleen mooi en functioneel. Elk model is tot het kleinste detail met de hand gemaakt en daarmee uniek. Gutzz werkt zowel met jonge als gerenommeerde ontwerpers wiens kunstige objecten een origineel alternatief zijn voor ‘gewone’ vazen. Enkele namen: Studio Mango, Joris Link, Paul Odekerken, Margriet Foolen, Geesje Mutsaerts en Ellen Borst.
Gutzz brengt kunst. Ambachtelijk handwerk op galerieniveau, maar dan betaalbaar!

 

Puur en herkenbaar en tegelijkertijd exclusief en origineel. Deze royale vaas van maar liefst 40 kilo is een exclusief ontwerp van de bekende schilder/keramist Paul Odekerken. De naam Boca,
- Portugees voor mond - verwijst naar de verleidelijke, wulpse vormen die iets van een mond hebben. Elke vaas is anders, want door Odekerken in zijn werkplaats volledig met de hand gevormd uit keramiek; in zwart en wit. Gelimiteerde oplage.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: