Graham en brown behang

innovatief en duurzaam


Uitgedaagd door de stelling dat eco ontwerpen te alternatief, te duur of simpelweg niet hip en mooi genoeg zouden zijn voor de huidige generatie designgeoriënteerde shoppers, introduceert Graham & Brown nu haar tweede Eco behangcollectie. De tweede Eco collectie is een vibrerend, subtiel en tegelijk milieuvriendelijk behang.
 
Deze serie milieuvriendelijk behang is geprint op papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen (100% FSC) waarbij gebruik is gemaakt van (niet-zuurhoudende) inkt op waterbasis (geen VOC’s of oplosmiddel). Elke rol is verpakt in afbreekbaar materiaal gemaakt van maïs, wat uniek is voor Graham & Brown. Het FSC logo bevindt zich op al het behang van Graham & Brown. Verder gebruikt Graham & Brown bij de productie gerecycled regenwater en een geavanceerd afwateringssysteem om schadelijk afvalwater te beperken.
 
De nieuwe Eco-collectie bevat zeven ontwerpen in 38 kleurvarianten, geïnspireerd op kleuren uit de natuur. De ontwerpen bevatten onder andere delicate bloemenprints en krachtige handgeschetste prints. Overige typische kenmerken van deze tweede ‘groene’ behangcollectie zijn  organische vormen, kalkachtige prints, naturel tinten, wandvullende patronen en stempel effecten. Uniek zijn ook de vele uni’s die verkrijgbaar zijn binnen deze collectie.
 
DE ECO COLLECTIE  

 

BEAUTY


PEONY  een modern bloemenontwerp dat de levendigheid van de natuur toont. Verkrijgbaar in vijf kleuren: appel, klei, lila paars, roze en leisteen. 

SPRING

 
SUMMER  de eenvoud van dit bloemenpatroon en haar ongecompliceerde charme past bij een relaxte zomerse dag. Verkrijgbaar in havermout, appel, oester en zachtblauw. 
 

HERITAGE

 
ASPEN   haalt de natuur naar binnen, dit gestreept bladpatroon lijkt licht gepatineerd om een subtiel natuurlijk effect te geven. De Aspen boom is bekend vanwege haar zachte glinstering en kalmerende meditatieve effect. Verkrijgbaar in: heide, as, oker en amethist. 
 

NATURE


Kijk voor meer informatie op: www.grahambrown.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: