Graham & Brown

Behangcollectie Tesronto

Tesronto is de naam van de nieuwe behangcollectie van Graham & Brown. Met zijn delicate blauwe bloemen en bladeren die door elkaar kronkelen houdt Tesronto Ink je blik gevangen. Een smaakvol kleurenpalet van blauw en grijs op de porselein witte achtergrond geeft het behang een bijzondere look. Perfect voor het creëren van een ingetogen designstatement in je woon- of slaapkamer. Voor een make-over van de hal of het toilet zal Tesronto ook voor een verrassend welkom zorgen.

Puerto, Barnaby, Indian Ink en Prosecco White zijn de coördinerende verftinten, verkrijgbaar als matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak.

Voor wie toch behoefte heeft aan wat extra kleur op de wand is het Tesronto behang ook verkrijgbaar in 3 andere kleurstellingen. Navy, een donkere achtergrond met felgekleurde bloemenprint, Day, een variant met zachte tinten, of Blue, een turquoise achtergrond met lichte bloemenprint.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist