Graham & Brown shiny behang

Sarra

Graham & Brown introduceert haar nieuwe behangcollectie Sarra. Damasten en florale dessins met hier en daar een glitter passen perfect in het warme winterse pallet.

De metallic en glitter accenten zorgen voor een zeer rijke en geraffineerde finish van bijvoorbeeld de muur achter het bed op de slaapkamer. De dessins, die bijna driedimensionaal aanwezig zijn variëren van grote bloemmotieven tot bijzondere bladpatronen. Prachtig te combineren met sereen wit beddengoed, zilveren accessoires en een sobere houten vloer. Maar ook perfect als feature wand in de woonkamer. Ook hier helemaal anno de huidige woontrend te combineren met zilveren Marokkaanse accessoires, een linnen naturel loungebank en witte hoogpolige vloerkleden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: