Graham & Brown Northern Rose

Behang van het jaar 2015

Ter gelegenheid van het London Design Festival 2014, zal het toonaangevende Britse behangmerk Graham & Brown, haar Behang van het jaar 2015 presenteren: Northern Rose

Graham & Brown, opgericht in 1946, viert haar rijke erfgoed en heeft uit haar uitgebreide archief van meer dan 65 jaar geput om ontwerpen en illustraties opnieuw uit te vinden voor de hedendaagse woning.

Geïnspireerd door het mooie handgeschilderde bloemen patroon, ontdekt in het archief, is Northern Rose met een gedurfd kleurenpalet opvallend modern.

Het patroon is voorzien van levendige roze rozen op een hemelblauwe achtergrond en een delicate zilveren afdruk is verstrengeld in het ontwerp.
Het patroon is nauwkeurig opnieuw getekend en met de handgeschilderd zijn door de eigen design studio van Graham & Brown.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: