Graham & Brown behang

Jubilee

Graham & Brown’s nieuwe behangontwerp wordt gekenmerkt door de elegante mode van de jaren vijftig en iconische Londense bezienswaardigheden. 'Jubilee' werd gelanceerd op het diamanten jubileum van Queen Elizabeth. Het nieuwe design is gemaakt door design & textielstudent, Sophie Minal. "Ik wilde de sfeer en stijl van de jaren vijftig in Londen tijdens de kroning vastleggen. Toen ik mijn ontwerp in productie zag gaan en de eerste rol behang van de pers kwam, was dat een geweldige ervaring. " Sophie Minal, Designer .
"Het is belangrijk voor Graham & Brown om getalenteerde jonge ontwerpers, zoals Sophie, aan te moedigen en uit te dagen om zo nieuwe energie en innovatie te brengen in de behangmarkt." Mark Radford, Design & Marketing Director Graham & Brown.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: