Graham & Brown behang

Disney's duistere kant

Graham & Brown bundelde haar krachten met Barbara Hulanicki en Disney om iets magisch te creëren.Deze samenwerking resulteerde in een limited behangcollectie geïnspireerd op de Disney klassieker Sneeuwwitje. Barbara Hulanicki schetste de machtigste en meest sinistere booswichten van Disney; Maleficent en haar gevederde handlanger Diablo.

De karakters lenen zich perfect voor het donkere en mysterieuze behang met flockprint. De limited collectie bestaat uit twee ontwerpen.

Maleficent
Geheel volgens de stijl van Barbara Hulanicki is de meesteres van het kwaad, Maleficent, weergegeven in een grootschalig barok dessin.

Diablo
Nooit ver weg van zijn kwade meesteres, transformeert de kwaadaardige raaf Diablo tot een donker en sinister patroon.

"Ik was ontzettend blij met de mogelijkheid om deze Disney schurken gestalte te geven voor Graham & Brown. Ik hou van slechteriken Maleficent en Diablo zijn de ultieme kwaadaardige karakters. Ze komen tot leven in het prachtige zwarte flockbehang. Ze halen het duiveltje in je naar boven."
Barbara Hulanicki

"We hebben genoten van de andere benadering van de magische wereld van Maleficent met de hulp van Graham & Brown. Het werken met fashion
icoon Barbara Hulanicki was een groot avontuur voor ons bij Disney. We kijken er naar uit om de samenwerking voort te zetten."
Marc Low, vice president Fashion and Home,
EMEA voor Walt Disney Company

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: