Graham & Brown behang

Wispers

Zwart; krachtig, mysterieus en verleidelijk, universeel gewaardeerd. Omarmd door zowel koningen als monniken, de vertrouweling van melancholie en hét kenmerk van glamour. Whispers, de nieuwe behangcollectie door Marcel Wanders voor Graham & Brown, is een ode aan tegenstrijdigheid en de kunst van het observeren.

Als kleine geheimpjes sprankelen zacht fluwelen fluisteringen op ruw getextureerd papier, een veelvoud van tegenstrijdige sensaties.

De kleuren zijn donker, de details raadselachtig, bij een tweede blik komen de verhalen tot leven. Dit behang hoort thuis in sfeervolle ruimtes zoals een boudoir of een besloten bar. Whispers nodigt uit om je wildste dromen te beleven, je geheimen zijn veilig. Zwart absorbeert alles.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: