Graham & Brown behang

Adorn collectie

De nieuwe behangcollectie Adorn, van de Engelse behangfabrikantGraham & Brown, kenmerkt zich door handgeschilderde dessins gecombineerd met rijke details zoals gouden en zilveren glitteraccenten en glanzende metallics. Subtiele kleurschakeringen en toepassing van verschillende structuren en reliëfs geven deze collectie een verfijnde uitstraling. De collectie bestaat uit vijf dessins en een effen behang. Het kleurenpalet gaat van zacht grasgroen en warme taupe tinten tot diep bessenrood en luxe petrol.De Adorn behangcollectie is gemaakt van een zware kwaliteit vliesbehang met een volle textuur en biedt luxe en elegantie.

Lulu bestaat uit een klassiek groot bloemdessin met verfijnde reliëfs, zachte kleurschakeringen en subtiele glitter accenten.

Serenata is een sierlijk krullen patroon met een rijke textuur en voorzien van metallic contouren.

Claire toont een golvend patroon van ranken en cirkelvormige zaadpluizen. De blaadjes aan de ranken zijn voorzien van metallic contouren. Sadie bestaat uit een weelderig, gedetailleerd bloemenpatroon met reliëf en verfijnde details.
Fern is geïnspireerd op de vorm van een varenblad. De uiteinden van het blad zijn voorzien van glitteraccenten wat extra allure geeft aan dit design.

Beka is een effen behang dat door de toepassing van een streepreliëf subtiele diepte krijgt. Het behang is verkrijgbaar in 18 kleuren welke perfect te combineren zijn met de overige dessins in deze collectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: