Graham & Brown behang

The walls have eyes

"Wie het verleden in de hand heeft, heeft de toekomst in de hand: wie het heden in de hand heeft, heeft het verleden in de hand" - George Orwell, 1984.In tijden van politieke en sociale instabiliteit zijn er vaak perioden van bezinning. Momenten waarbij filosofen de toekomst van onze kinderen overdenken en men treurt om een meer stabiel verleden. Tegen deze achtergrond kregen de vooraanstaande moderne kunstenaars Taylor & Wood opdracht van de Whitworth Art Gallery om een behang te ontwerpen wat gestalte gaf aan deze bepalende periodes. Het resultaat: een schets van de starende blik van kinderogen. Het eerlijke en indringende onderwerp van het behang Witness.

Witness laat zien dat ons huidige doen en laten wordt waargenomen door de toekomstige generatie en dat zij de gevolgen ervan zullen ondervinden. Door het dessin worden we plotseling persoonlijk bekeken door een hulpeloos toekijkend publiek.

Een tweede ontwerp is Blank Cheque. De financiele markten kunnen niet langer gebruik maken van 'blanco cheques' zoals in het verleden. Er is voor deze cheques een nieuwe bestemming gevonden: gebruik ze om de muur te decoreren als geheugensteuntje aan een sobere nabije toekomst.

Deze dessins vormen de basis van een tentoonstelling in de Whitword Art Gallery in Manchester en in de recent geopende Mostyn Gallery in Llandudno.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: